top of page

LUNDE & SCHEEL 

Vi har en stor kærlighed til den livsstil, der understøtter det hele menneske. Vi søger hele tiden at mærke efter, hvad det rigtige er for os. Vi har derfor solgt vores hus tæt på København og er flyttet længere ud på landet i Nordsjælland, hvor vi bor 25 m fra skoven. Det er sandt, at dådyrene går i haven, uglen tuder om natten, og rovfuglene sidder i vores store grantræer. Dertil kommer pindsvinet som dagligt trasker over grusstien mellem nabogrunden og vores.  

 

I vores fælles virksomhed, LUNDE & SCHEEL PROJECTS, arbejder vi kreativt med projekter, hvor blandt andet naturen, materialer, billeder, form og farver er gennemgående temaer. Vi er autodidakte inden for feltet med mange års erfaring.

Under vores projekt GOLF LIFE, besøgte vi bl.a. de mange smukke golfbaner i Danmark, hvor vi interviewede dedikerede golftrænere og managers og mærkede den enestående natur, der findes i vores danske land. Det er der kommet en smuk og anderledes Coffee Table Book ud af. 

Barbara's kommende to projekter handler om mennesker og deres relationer til dem selv og betydningen af ydre og indre skønhed i en ny tid, samt et fotoprojekt der skal munde ud i en ny kreativ bog om hunde i Europa og og deres ejere.

 

Vi kommer begge fra en helt anden baggrund, - så hvorfor arbejde med disse projekter?

Bare fordi ...Og fordi vi elsker det.

...Og så fordi det er rigtig dejligt at være kreative sammen :-)

De bedste hilsener 

Barbara Maegaard Scheel & Steen Lunde 

 

 

 

 

 

 

GOLF.dk skriver: 

 

Ny bog dyrker æstetikken i det danske golflandskab.

 

UNIKKE ÅNDEHULLER

 

Claus Rødgaard Thomsen fra GOLF.dk indleder bl.a. sin artikel således; 

"Der er lige kommet en ny og usædvanlig dansk golfbog på markedet".

 

Læs anmeldelsen her

IMG_3549 2.jpg
bottom of page